22 Eylül 2021

ZUCHEX 2021, tüm zamanların en yoğun ziyaretçi sayısına ulaştı

Bu yıl 11 salon ve 100 bin metrekare alanda 31.’si gerçekleşen Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan 650 marka, dört gün boyunca, ev ve mutfak eşyalarına dair yeni koleksiyonlarını sergiledi.

Ev ve mutfak eşyaları dünyasının inovatif yeniliklerinin, birbirinden şık tasarımlarının ve en trend koleksiyonlarının sergilendiği Zuchex 2021, rekorlarla kapandı. Sektörün tüm paydaşlarından tam not alan fuar, hem yurt içi ve yurt dışından gelen çoğunluğu doğrudan satın almacı ziyaretçi sayısı hem de katılımcı marka adedinde geride kalan buluşmaların en yüksek rakamına ulaştı.

#yenidenbuluşuyoruz sloganıyla 31.’si düzenlenen Zuchex’te “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Gereçleri”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmalar en yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Bambudan üretilen mutfak eşyaları, yaşamı kolaylaştıran akıllı ev gereçleri, alışmışın dışında formlara sahip sofra takımları, yeni nesil pişirme ekipmanları ile mutfaktaki pratik yardımcılar, bu yılın en çok dikkat çeken ürünleri oldu.

Yaşanan yoğunluğa rağmen, Tarsus Turkey’in “TRUST TARSUS” adını verdiği bir önlemler paketi sayesinde katılımcı ve ziyaretçiler, dört gün boyunca sağlıklı bir fuar geçirdi. Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin dünyadaki en büyük buluşmalarından birisi olan Zuchex, gelecek yıl 15-18 Eylül 2022 tarihlerinde yine Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Tüketicilerin mağazamıza elinde telefonlarıyla gelip, alacağı malın barkoduna bakarak “Bu ürün sizde ne kadar?” diye sormasından çok yorulduk
Kahve Dünyası anketi Türk Kahvesinin vazgeçilmezimiz olduğunu kanıtladı
Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472 Şarjlı Dikey Süpürge derinlemesine hijyen sağlıyor
Mutfakta 4 Kapılı Tazelik: Yeni Bosch MultiDoor Gardırop Tipi Buzdolabı
TÜRKBESD: “Sektör üzerindeki baskı devam ediyor”
LG Beyaz Eşyalar Bu Kez Vadi İstanbul’da