Siemens ile aşk dolu kahve keyfi

Siemens Ev Aletleri’nin teknolojiyi ve estetik tasarımı bir arada sunan kahve makineleri, Sevgililer Günü'nü kahvenin cezbedici kokusuyla karşılamak ve kahve keyfini paylaşmak isteyenlere birbirinden farklı model seçenekleri sunuyor.

Siemens Ev Aletleri, Sevgililer Günü’nde sevgilisine aşk ve lezzet dolu bir hediye vermek isteyenleri tam otomatik kahve makineleri ile buluşturuyor.

Sevgilinin favori kahvesini unutmuyor

Siemens Ev Aletleri’nin EQ.6 plus Tam Otomatik Kahve Makinesi şık tasarımı ve tek dokunuşla hazırlanan kahve çeşitleri ile sevgilileri kahve dünyasına davet ediyor. sensoFlow teknolojisi sayesinde taptaze kahve çekirdekleri öğütülüp ideal ısıda demlenerek  tıpkı bir baristanın elinden çıkmış gibi hazırlanır.

1.7 litre kapasitesi ve beş farklı ayarda kahve sertliği ayarlayabilme özelliği ile EQ.6 plus   

TE 653311 RW  farklı tercihlere uygun lezzetler elde ederken, üç favori kahve hafızası seçeneği ile de sevgilinizin favori kahvesini her zaman aynı lezzeti ayarlamayı vadediyor. Her fincanda mükemmel lezzet, kusursuz krema sunan EQ.6 plus son yudumdan sonra bile hafızalarda kalan bir tat bırakıyor.

Kokusunda aşk var

Aynı anda iki adet kahve ve espresso hazırlamaya imkan sunan Siemens Ev Aletleri’nin EQ.3 serisi TI 303203 RW modeli uzun kahve sohbetlerine eşlik ediyor, keyifler paylaşıldıkça artıyor. Kahve severlerin beklentilerini karşılayacak yenilikçi özelliklere sahip EQ.3 Tam Otomatik Kahve Makinesi ile tek bir dokunuşla Cappucino, Caffe Latte, Latte Macchiato, Espresso,veya Americano hazırlayabilirsiniz.250 gr çekirdek haznesi ve aktif bardak ısıtıcı özelliği ile de kahvenizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*