13 Ocak 2021

TCL CSOT, CES 2021’de iki esnek ekranını tanıttı Taşınabilir cihazlar için standartları yeniden tanımladı

TCL CSOT, CES 2021'de çığır açan iki ürün olan 17 inçlik Baskılı OLED Kaydırmalı Ekran ve 6,7 inç AMOLED Döndürülebilir Ekranın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

TCL CSOT, yarı iletkenlerde daha büyük yenilikleri teşvik etmeye adanmış TCL Technology'nin bir yan kuruluşudur.

Yalnızca 0,18 mm kalınlığındaki 17 inçlik esnek Basılı OLED Kaydırmalı Ekran, daha büyük ölçekli esnek ekran teknolojisinin benzersiz bir örneğidir. Son derece kaydırılabilir ve taşınabilir, tıpkı bir kaydırma resmi gibi her yere kolayca sığabilir.

TCL CSOT'un en son inkjet baskı teknolojisinden% 100 renk gamı ​​ile yararlanarak, ekranın kalitesini önemli ölçüde artırır. Esnek TV'lerde, kıvrımlı ve katlanabilir ekranlarda ve şeffaf ticari ekranlarda yaygın olarak uygulanabilir.

OLED RGB kendinden aydınlatmalı cihazları, ince metal maskelere ihtiyaç duyulmadan yüksek hassasiyetli mürekkep püskürtmeli baskı teknolojisi ile üretilmektedir. Sonuç olarak, maliyet, geleneksel görüntüleme teknolojilerinden% 20 daha düşüktür ve büyük boyutlu ekranlar ve seri üretim için daha uygundur.

AMOLED Rollable Display

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Her zaman, her koşulda, her zevke ve bütçeye uygun Türk Malı ürünler üretmeye devam edeceğiz
Arçelik,  Erasmus+ programıyla meslek lisesi öğrencilerine yurt dışında staj imkanı sağlıyor
Gloria Jean’s Coffees 2020’de yüzde 30 büyümeyi hedefliyor
Bulaşık makinenizde yıkayabileceğiniz 10 alışılmadık eşya
Dijitalleşemeyen KOBİ’leri bekleyen 5 tehlike
Kahvenin lezzetine lezzet keyfine keyif katacak