LG’den yeni önden ve üstten yüklemeli yıkayıcılar ve kurutucular

LG, benzersiz 2 yönlü kapı açma kurutucusu ve TurboWash özellikli 29 inç önden yüklemeli yüksek verimli yıkayıcı dahil olmak üzere hem üstten hem de önden yüklemeli birkaç yeni yıkayıcı ve kurutucu sunuyor.

LG HomeChat doğal dil teknolojisiyle çalışan, TurboWash ve akıllı çamaşır kurutma makinelerine sahip 2 inç üstten yüklemeli çamaşır kurutma makinesi çifti de vardır. LG akıllı ürünleri için yeni bir doğal dilde mesajlaşma yeniliği olan HomeChat ile çamaşır yıkamaya başlayabilir, çamaşır makinenizin durumunu izleyebilir, yeni döngüler indirebilir ve akıllı telefon veya LG Smart TV üzerinden push uyarıları alabilirsiniz.

LG’nin devam eden Çevre dostu çabalarını vurgulayan şirket, 29 ″ önden yüklemeli çamaşır makinesi ABD Çevre Koruma Ajansı 2013 ENERGY STAR En Verimli derecesini kazandı. LG WM8000HVA, su kullanımı söz konusu olduğunda da çok verimlidir.

Temizleme performansından ödün vermeden, devrim niteliğindeki LG TurboWash teknolojisi, sıkma ve durulama döngülerini birleştirerek yük başına 20 dakika tasarruf edebilir. Dahası, LG Steam teknolojisi en zorlu kirleri, kokuları ve kırışıklıkları giderirken, Smart Diagnosis kullanıcıların hemen hemen her sorunu daha büyük sorun haline gelmeden önce hızlı ve verimli bir şekilde gidermelerine yardımcı olur.

LG’nin endüstri lideri tüm çamaşır makineleri gibi, 29 inçlik ön yükleyici de 6 Motion teknolojisi üzerine inşa edilmiştir. Şirketin yenilikçi sistemi, çok çeşitli giysiler için özelleştirilmiş yıkama sağlamak üzere 6 farklı hareketin bir kombinasyonunu kullanır. Inverter Direct Drive motoru, 10 yıllık garantiyle birlikte gelir ve 22 yıl boyunca etkin bir şekilde çalışabilme yeteneği için Almanya VDE tarafından onaylanmıştır.

LG’nin en yeni 29 inçlik kurutucusu olan DLHX4072V, ABD pazarında LG’nin enerji tasarruflu Isı Pompası kurutma teknolojisini sunan ilk üründür. Isı Pompası sistemi, kurutma işlemi sırasında oluşan ısıyı akıllıca geri dönüştürerek enerji israfını azaltmaya yardımcı olur. Bu arada, kurutucunun içindeki nem, kondansatörü temizlemek için Otomatik Temizleme Sistemi tarafından kullanılır. Filtre Kontrol Cihazları ve Cep Filtresi, kurutma verimliliğini daha da artırmak için giysilerden ayrılan kir partiküllerini yakalar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*