Mükemmel süt köpüklü kahveler için Miele’den yeni CM6 Süt Performansı

Miele’nin tezgah üstü kahve makineleri serisinde etkileyici bir yeni seri var: Sütlü içecek çeşitleri hazırlarken yetenekleri kendine gelen CM6 MilkPerfection. Bu makine serisindeki göze çarpan özellikler arasında sezgisel kullanım, daha kolay temizlik ve diğer yenilikler de bulunmaktadır. Eylül ayında üç versiyonu ve yedi rengi ile piyasaya sürülecek.

Mükemmel bir fincan kahvenin değerini anlayan herkes bilir ki önemli olan sadece çekirdek kalitesi ve krema değildir – süt köpüğü de çok önemlidir. CM6 MilkPerfection’ın gerçek gücünü tam olarak gösterdiği yer burasıdır ve çift süt köpürtme oluşturmasını sağlayan iki buhar patlaması ekler. Miele Grubu kahve makineleri Ürün Müdürü Michael Wolbeck, “Bu çift Venturi işlemi sadece süt köpüğünün sıcaklığını arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda özellikle hafif bir doku da yaratıyor” diyor.

Temizlemeye de gelince, CM6 MilkPerfection her zamankinden daha büyük bir rahatlık sunuyor: makinede çift hortum bulunuyor, yani süt boruları otomatik olarak durulanırken boruların sökülüp yeniden takılmasına artık gerek yok. Birinci tüp, süt kabını kahve makinesine bağlarken, ikincisi durulama suyu için kullanılır. Modele bağlı olarak, teslimata bir cam süt kabı dahildir. Damlama tepsisi, su kabı ve atık kabı gibi kap bulaşık makinesinde yıkanabilir. Her Miele makinesindeki demleme ünitesi çıkarılabilir ve musluk altında kolayca temizlenebilir.

Dört ön ayar modu ek kullanıcı kolaylığı sağlar

CM6’da bulunan içecek seçenekleri, espresso macchiato, düz beyaz ve toplamda 18 kreasyona karşılık gelen çok sayıda çay çeşidini içerecek şekilde genişletildi. Kullanıcılar, tercihlerine göre hazırlama sırasında herhangi bir noktada su, süt ve köpük miktarlarını değiştirebilirler. Öğütülmüş kahve miktarı, su miktarı, su sıcaklığı ve ön demleme seçeneği gibi diğer ayarlar, modele bağlı olarak dört veya sekiz özel kullanıcı profilinde saklanabilir.

CM6 MilkPerfection, dört ön ayarlı mod seçerek, parametrelerin ayrı ayrı ayarlanmasına gerek kalmadan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılar. Sonuç olarak, makineyi temel Eco modunda çalıştırmak özellikle enerji tasarrufludur. Barista modundayken, ısıtıcı elemanı makineyi hızla doğru sıcaklığa getirir. Bu arada Latte modu, sütlü kahve spesiyaliteleri için mümkün olan en kısa bekleme sürelerini garanti eder. Ve Parti modu, çok sayıda farklı içeceği olabildiğince çabuk ve çok az çalıştırma veya ara durulama ile hazırlamak için optimize edilmiştir.

Miele @ mobile uygulaması ile akıllı ağ bağlantısı

Bir başka yenilik de CM6 serisindeki tüm modellerin ağ destekli olması. Miele uygulaması ve bir akıllı telefon veya tablet kullanarak, örneğin makinenin mevcut temizlik durumunu görüntülemek, uzaktan bir içecek hazırlamaya başlamak (MobileControl) veya makineyi sesli komutlar ve Amazon Alexa ile kontrol etmek mümkündür. Uygulama aynı zamanda daha fazla Miele kahvesi sipariş etmek için de kullanılabilir.

Özellikle espresso hayranları için, Miele uygulaması ayrıca bir BaristaAssistant sunar. Bu, mükemmel bir fincan kahveyi elde etmelerini sağlamak için kullanıcıyı bir tadım seansı boyunca adım adım yönlendirir. İlgili makine ayarları daha sonra kişisel bir zevk profili olarak kaydedilebilir.

Modele bağlı olarak, Lotus beyazı, Volkanik siyah CleanSteelMetallic ve Grafit grisi PearlFinish dahil olmak üzere yedi renk kombinasyonu mevcuttur. CM6 MilkPerfection, Eylül ayından itibaren perakendecilerden üç model halinde satışa sunulacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*