31 Mayıs 2024

TPF’nin yeni Genel Koordinatörü Tuğba Camuzoğlu oldu

Perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü konumunda olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) yeni Genel Koordinatörü belli oldu. İşte Siz İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri’nin kurucusu ve birçok markanın insan kaynakları danışmanı olarak görev alan Tuğba Camuzoğlu, TPF'nin yeni Genel Koordinatörü oldu.

Türkiye genelinde 14 Perakende Derneği (PERDER), 335 üye, 3 bin 882 satış noktası ile çalışmalarını sürdüren TPF'nin Genel Koordinatörlüğü’ne insan kaynakları sektöründe 21 yıllık tecrübesi ile birçok önemli başarıya imza atan Tuğba Camuzoğlu getirildi.

Tuğba Camuzoğlu; Bilkent Üniversitesi’nde İngilizce hazırlık sürecinden sonra, eğitimini Hessel College’de Turizm Otelcilik üzerine tamamladı. Profesyonel iş hayatına 1998 yılında Rumeli Holding’te başlayan Camuzoğlu, 2004 yılında Management Plus Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri'nde İnsan Kaynakları, Kalite ve Eğitim Proje Liderliğine getirilen Camuzoğlu, 2007 yılında Galatasaray Spor Kulübü'ne transfer oldu. Kulübün 7 yıl İnsan Kaynakları Yöneticisi olan Tuğba Camuzoğlu, insan kaynakları politikaları, stratejiler ve süreç bazlı sistemlerinin oluşumu gibi birçok projeye liderlik etti.

Camuzoğlu, 2014 yılında İşte Siz İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Hizmetlerini kurarak, İŞKUR başta olmak üzere birçok kurumun insan kaynakları ve eğitim danışmanlığını yürütüp, başarılı projelere imza attı. Uzun yıllar TPF'nin Türkiye genelindeki İK saha eğitimlerini de yürüten Camuzoğlu ayrıca mesleki birimini TV ekranlarında yaptığı programla paylaştı.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Dyson’ın en büyük önceliği müşteri memnuniyeti ve kullanıcı deneyimi
LG teknolojisi hayatı kolaylaştırıyor
Satışlarımızın yeniden artacağını düşünüyorum
2022’de ekonomi canlanacak
Goldmaster GM-7937 Buzul Mobil Hava Soğutucu yazın kutup serinliği veriyor
Özellikle yaz aylarında 30 güne varan montaj süresi büyük sorun