31 Mayıs 2024

Antalya’daki en büyük Profilo Deneyim Mağazası Kepez’de açıldı

Profilo; Antalya Kepez’de açılan yeni deneyim mağazasıyla bayi ağını genişletmeye devam ediyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, bayii ağını genişletmeye devam ediyor. Hayatı kolaylaştıran yardımcılarıyla ''Oh Be Profilo Varmış'' dedirten Profilo’nun yeni bayisi Çetinbaş Dayanıklı Tüketim Malları, Antalya’nın parlayan yıldız ilçesi Kepez’de 30 Haziran Perşembe günü gerçekleşen açılış etkinliğiyle tüketiciyle buluştu.

375 metrekare ile Antalya’nın en büyük Profilo deneyim mağazası oldu

Açılışa Profilo Türkiye Satış Direktörü Mustafa Işkıncı, Profilo Türkiye Batı Anadolu Satış Bölge Müdürü Hakan Gür, Ticari Pazarlama Müdürü Noyan Ekim, Profilo Dayanıklı Tüketim Malları Kepez Bayisi sahibi Mahmut Çetinbaş ve sevilen yarışma programı 'MasterChef' finalistlerinden Milhan Erdem, Araz Aknam ve Dilara Başaran’ın yanı sıra ve pek çok davetli katıldı. 375 metrekarelik alanıyla Antalya’nın en büyük Profilo deneyim mağazası olma özelliğinde sahip olan Çetinbaş Dayanıklı Tüketim Malları bayisi şehrin ticari faaliyetine katkıda bulunmayı da hedefliyor.

MasterChef’ler “Oh be Profilo Ankastre Fırın varmış” dedi

Sevilen TV yarışması MasterChef finalistlerinin renk kattığı açılışta şefler hünerlerini de sergilediler. Profilo Ankastre Fırın’ın 3D sıcak hava pişirme programı ile aynı anda farklı yemekleri tatlarını birbirine karıştırmadan pişiren MasterChef finalistleri, hazırladıkları yemekleri davetlilere ikram ettiler.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yeni teknolojileri ile Kärcher FC 7, Red Dot Ödülü kazandı
Her zaman, her koşulda, her zevke ve bütçeye uygun Türk Malı ürünler üretmeye devam edeceğiz
Profilo'dan su tasarruflu bulaşık makinesi
Türkiye’de 2021’deki sektörel büyüme 2020’ye göre %26
Çevre ve enerji ile dost yeni klima
“Sektörel olarak birleşip sesimizi yükseltmemiz gerekiyor”