31 Mayıs 2024

Firmalar daha belirleyici bir rol üstlenmeli

Yasin Özçelik - İstanbul / Zeytinburnu

2021 yılı sonu itibarı ile yıllık satışlarınızı, pandemi sebebi ile tüketiciler nezdinde ortaya çıkan talep artışlarını ve kur artışı ile doğan fiyat istikrarsızlığını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Piyasaların belirsiz olması aslına bakarsanız oldukça kötü bir durum. Bizler önümüzü göremiyoruz. Yalnızca biz değil, müşterilerimiz de aslında önünü göremiyor. Satışlarımızın arttığı söyleyebilirim. Fakat tedarik anlamında çeşitli sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıları yaşamasaydık 2021 yılını çok daha yüksek cirolarla kapatabileceğimizi ifade edebilirim.

2022 yılında sizleri bekleyen fırsat ve tehditler nelerdir? Yeni yıldan genel olarak beklentileriniz nelerdir?

Yarının bize ne getireceğini bilmiyoruz. Yaşanan gelişmeler karşısında bireysel çabalarımızla ayakta durduk. Firmalarının dokunabildiği mevkilerin yüksek olduğunu biliyoruz. Bu noktada firmalar daha belirleyici bir rol üstlenmeli. Ayrıca firmalar bizlere yaşanan olumsuz gelişmeler karşısında destek vermeli. Firmaların buradaki en büyük görevi piyasayı ve bizi yönlendirmektir.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Çetmen “franchise” sistemini başlattı
Airfel Maestro Smart Premix ile “Daima Senden Yana”
LG, 2023 yılının üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
LG, dünyanın ilk kıvrılabilen OLED TV’sini CES 2019’da tanıtacak!
Dyson’ın sert zemine özel tamamen ıslak ilk zemin temizleyicisi Dyson WashG1 ile tanışma zamanı
Vestel’in sürdürülebilirlik skorları 2023’te de yükseldi