Silverline Flow-In PRO “2021 Good Design” ödülünü kazandı

Silverline, ocak ve davlumbazı tek yüzeyde buluşturduğu Flow-in Pro ile dünyanın en prestijli tasarım programlarından birisi olan Good Design tarafından “2021 Good Design” ödülüne layık görüldü.

Ergonomik yapısı sayesinde esnek ve kapsamlı pişirme deneyimi sunan Flow-in Pro, pişirme sırasında buharın doğrudan tahliye edilmesini sağlayarak, tezgah üstünde maksimum kullanım alanı oluşturuyor. Çevre dostu teknolojisi ve kolay kurulum özelliği ile kullanım rahatlığına odaklanırken, ocak yüzeyi ile ızgarayı aynı yüzeyde birleştiren Flow-in Pro, tasarımda mükemmelliği ön plana çıkarıyor.

Bu yıl, 71.si düzenlenen 50’den fazla ülkeden 1.100’ün üzerinde ürünün katıldığı organizasyonda Flow-in Pro, “tasarım mükemmelliği” ile öne çıkarak “Good Design” ödülüne layık görüldü. Kullanım alanlarına göre alternatif çözümler üreten Silverline, fonksiyonel tasarımlarıyla standartları yükseltmeye devam ediyor.“Kusursuz mükemmellik” yaklaşımı ile geliştirilen teknolojiyi odağına alan Flow-in Pro, indüksiyon ocak ve davlumbazı bir araya getiren tasarımıyla mutfaklarda yer tasarrufu sağlıyor.  Tek bir yüzey üzerinde birleşen ocak ve davlumbaz, pişirme alanına fonksiyonel bir güç sağlarken, aynı zamanda mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor. Flow-in Pro, pişirme sırasında buharın doğrudan tahliye edilmesini sağlayarak, tezgah üstünde maksimum kullanım alanı oluşturuyor. A enerji sınıfında olan çevre dostu bu ürünün açılı panelleri her iki göz için de çekiş performansını en üst seviyeye çıkarıyor.

Fısıltı düzeyinde ses seviyesi…

Ergonomik tasarımı sayesinde havalandırma filtreleri ve atık su yönetimi merkezine kolay erişilebilen Flow-in Pro’nun filtreleri kolayca temizlenebiliyor. 2 litrelik geniş su haznesi ile ocak üzerine devrilen sıvı rahatlıkla toplanabiliyor ve kolayca çıkarılan çekmece ile suyun tahliyesi sağlanabiliyor. V12 Dinamik IQ motor teknolojisi, ocağın çalışma durumunu hissederek davlumbazın seviyesini otomatik olarak ayarlıyor. Fısıltı sesine yakın ses seviyesiyle güçlü bir performans sergileyen Flow-in Pro, mutfaklarda sessiz ve keyifli bir ortam yaratıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*