12 Şubat 2024

Siemens Türkiye “PV+ Day” etkinliği ile güneş enerji sistemleri özelinde sektör paydaşları ile bir araya geldi.

8 Şubat tarihinde Doubletree by Hilton Moda’da düzenlenen “Siemens PV+ Day” etkinliği katılımcılardan tam not aldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte güneş enerjisini sınırsız kullanabilmenin sürdürülebilirlik yolunun ana faktörü olduğunun altı çizilirken Siemens teknolojisi ve sektördeki son yeniliklere de atıfta bulunuldu.

Etkinlik süresince katılımcılar; Siemens’in güneş enerjisi sektöründe sunduğu akıllı şebeke entegrasyonu, verimli, kompakt ve zorlu ortam şartlarına dayanıklı ürünlerini keşfederken Siemens Türkiye’nin sürdürülebilirlik kapsamında sunduğu ürün ve çözümleriyle geleceğe daha duyarlı ve bilinçli olabilmenin detaylarını da inceleme fırsatı elde etti.

Güneş enerjisi sistemleri ile dünyamızın değişimi ve gelişimi için öncülük etmeye devam Siemens Türkiye, sürdürülebilir bir gelecek için tüm paydaşlarıyla beraber üretmeye devam edecek.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Saruhan Holding Dijital Dönüşüm ve Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü’ne Ali İlker Yüceer getirildi
Silverline Ankastre, Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı
Tek tuşla tezgahta gizlenebilen davlumbaz Silverline Armonia
Beyaz eşyalarınızı nasıl temizlemelisiniz? 6 adımda beyaz eşyalarınızı hijyenik yapın
Ramazan Bayramınız mübarek olsun
Hava temizleme cihazı alırken bunlara dikkat edin