4 Ekim 2023

Koçtaş Genel Müdürlüğüne Oğuzkan Şatıroğlu atandı

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş’ta Genel Müdürlük görevine Oğuzkan Şatıroğlu atandı. Şatıroğlu, 1 Ekim 2023 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, üst yönetimde önemli bir atama gerçekleştirdi. Koçtaş Genel Müdürlüğüne 1 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Koç Topluluğu şirketlerinden Düzey Pazarlama A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yapan Oğuzkan Şatıroğlu getirildi.

Oğuzkan Şatıroğlu, 1994 yılında İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi’nde Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında yüksek lisansını ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nde ise doktorasını tamamladı.

Kariyerine 1996 yılında Beko Ticaret A.Ş.’de Satış Temsilcisi olarak başlayan Şatıroğlu, daha sonra Arçelik A.Ş.’de Pazarlama Bölümünde görev aldı. 2002-2008 ve 2008-2012 yıllarında sırasıyla Arçelik’in Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki ve Rusya’daki iştiraklerinin Genel Müdürlüğünü yaptı. 2012-2015 yılları arasında ise Avrupa’ya İhracattan Sorumlu Direktör olarak atandı. 2015-2018 yıllarında Beko Türkiye’nin ve 2018-2021 yıllarında ise Arçelik Türkiye’nin Satış Direktörlüğünü yaptı. 2021 yılında Düzey Pazarlama A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev alan Şatıroğlu, 1 Ekim 2023 tarihi itibariyle Koçtaş’ın Genel Müdürü oldu.

0 Yorum

Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Son 1 yılda 105 milyon metrekare mağaza kapandı
En pahalı kahve Katar’da satılıyor
Dyson'dan yeni Airblade 9kJ el kurutma makinesi
LG’den inovatif Sevgililer Günü hediyeleri
Profilo’dan beyaz eşyaların doğru kullanımı için ipuçları
Dünya Kahve Günü'nde en çok tercih edilen kahve çeşitlerini açıklandı