“Robert RS 770” ile sunduğumuz performans ve satış sonrası hizmetimizle fark yaratıyoruz”

Fakir Hausgeräte Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bülent Güneli

Son dönemde robot süpürgeler oldukça popüler birçok faklı marka birçok model çıkardı. Fakir Hausgeräte olarak pazarda nasıl farklılaşıyorsunuz? Robert RS 770 Robot Süpürgesini nasıl konumlandırıyorsunuz?

Fakir olarak 350 çeşidin üzerinde ürün gamımız bulunuyor. Bu ürün gamımızı “Sizi anlayan teknoloji” anlayışımız üzerinden şekillendiriyoruz. Son yıllarda hayatlarımıza, yaşam alanlarımıza giren robot süpürgeler konusunda da yine aynı anlayışımız ile ürün geliştirdik. Robert RS 770 Robot Süpürgesi’ni rakipsiz emiş gücü, Türkçe akıllı ses teknolojisi, mobil aplikasyonu ve çoklu haritalama teknolojisini destekleyen akıllı lazer navigasyon sistemi ile evlerde kusursuz temizlik devrini başlatmak üzere tasarladık. Evinizden biri olarak konumlandırdık. Temizlikte kaybedilen zamanı “Özgürleştiren teknoloji’’ ile geri kazanın diyerek Robert RS 770 Robot Süpürgesi’ni son tüketicimiz ile bu motto ile tanıştırdık. Robert RS 770 Robot Süpürgesi aynı anda hem süpürüp hem de silerek tertemiz yapıyor. Bu sayede zamandan tasarruf sağlayarak temizlik ve özgürlük konseptini bir arada sunuyor ve temizlikten arda kalan zamanı size bırakıyor.

Robot süpürgelerde aranan ilk özeliklerden bir tanesi de emiş gücü Robert RS 770’in performansından detaylı olarak bahseder misiniz?

Fakir olarak bu konuda da oldukça detaylı çalışmalar gerçekleştirdik. Robert RS 770’i temizlikte üstün performans almak üzerine tasarladık. Robert RS 770 Robot Süpürgemiz, 4.000PA’lık rakipsiz emiş gücü ve aynı anda hem süpürüp hem de silme özelliğiyle evin her köşesinde tam temizlik sağlıyor. Farklı zeminler için dört farklı seviyede silme fonksiyonuyla çalışabilen Robert RS 770, otomatik olarak halının tipini bile belirleyerek maksimum emiş gücüne geçebilecek kadar hassas bir performans sunuyor. 120m2 alanı tek seferde temizleyebilen Robert RS 770’in çift döner fırçası ve 20mm yüksekliğe kadar çıkabilen tekerlekleri ile engel tanımıyor ve tek bir toz zerresini dahi kaçırmıyor. Geniş toz haznesi ve 150 dakika kullanım süresi Robert RS 770’i kusursuz kılıyor. Ayrıca elektronik su deposu özelliğiyle zemin tipine uygun üç farklı seviyede su damlatma yaparak yüzeylere hiç zarar vermeden gerçekleştiriyor.

Fakir Yetkili Servis & Deneyim Merkezi

Robert RS 770’i “Evinizi sizden daha iyi tanıyor” olarak betimlediniz, bu konuda nasıl bir teknoloji geliştirdiniz?

Tam da burada neden Robert RS 770’i evinizden biri olarak konumlandırdığımızı da anlatmak isterim. Robert RS 770’i evinizi en az sizin kadar tanıyor. Çoklu haritalama ve akıllı lazer navigasyon sistemi sayesinde ev ortamını tüm ayrıntıları ile analiz edebiliyor ve ardından evinizin detaylı haritasını oluşturuyor. Çoklu haritalama teknolojisi sayesinde üç farklı haritalandırma yapılabilmesine olanak sağlayan Robert RS 770, üç katlı bir ev için üç farklı harita oluşturarak hafızasında tutabiliyor. Çoklu haritalama özelliği tek katlı evler için ise alternatif olarak ‘’sadece halılar’’ ya da ‘’sadece yüzeyler’’ emri verilerek temizlik yapılabilmesine imkân tanıyor. Çalıştığı alanın her köşesini temizlik işlemi sırasında kaydeden Robert RS 770 Robot Süpürge, şarjı azaldığında ise güç doldurma alanına dönüyor ve hazır olduğunda yarım kalan temizliğine kaldığı yerden devam edebiliyor. Aynı zamanda 27 adet kızıl ötesi sensörü ile evinizdeki her objeyi tanıyarak çarpmayı ve düşmeyi de önlüyor.

Mobil aplikasyondan da bahsedebilir misiniz? Nasıl çalışıyor ve ne gibi kolaylıklar sunuyor?

Fakir Robot Mobil Aplikasyon ile evde olmasanız bile Robert RS 770 çalışmaya devam ediyor. Fakir Mobil Aplikasyon üzerinden uzaktan kontrol edilebilen Robert RS 770, kullanıcısının temizlenmesini istediği alanı seçmesinin ardından, bu alan sınırları içerisinde silme ve süpürme işlemini aynı anda gerçekleştirilebiliyor. Ek olarak temizlik istenmeyen alanlar da özellikle rotanın dışında bırakılabiliyor. Ayrıca aplikasyon üzerinden vakum gücü, su akışı, çalışma alanı ve çalışma zamanlaması günlük/haftalık olarak güncellenebiliyor.

Fakir Robert RS 770 ile performans konusu kadar satış sonrası hizmette de fark yarattığınızı belirttiniz? Bu kısımda sizi rakiplerinizin arasında farklılaştıran hizmetleriniz nelerdir?

Fakir olarak daima bir adım sonrasında ne yapabiliriz düşüncesi ile faaliyetlerimize yön veriyoruz. Bu nedenle de sektörün öncü markalarından biri haline geldik. Edindiğimiz tecrübelerden yola çıkarak söyleyebilirim ki ürün performansı kadar ürün sonrası hizmet de oldukça önemli. Bu yüzden kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak için her adımlarında yanında olmaya çalışıyoruz. Örneğin; Robert RS 770’i performans olarak kusursuz bir temizlik deneyimi olarak tasarladık. Bu tasarımı da satış sonrası ücretsiz kurulum ile destekliyoruz. fakirshop.com.tr adresinden saat 15.00’e kadar verilen Robert RS 770 Akıllı Süpürge siparişleri aynı gün içinde eve teslim ediliyor ve Fakir uzmanları evinize gelerek Robert RS 770’i ücretsiz olarak kuruyor. Uzman ekip tarafından detaylı bilgi veriliyor. 81 ilde evde ücretsiz kurulum ve tanıtım sağlıyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir’de aynı gün teslimat ve ücretsiz kurulum/tanıtım hizmetimizle pazardaki bütün markalardan sıyrılıyoruz. Böyle bir hizmeti başlatmamızın en büyük nedeni tüketicimizin Fakir’e sonsuz güven duyması. Ürünü satın aldıktan sonra müşteri hizmetimize hemen ulaşabilme kolaylığı, sorunun çözümüne yönelik hızlı dönüş sağlanması gibi birçok konuda tüketicimiz bize güven duyuyor. Bu güvenden yola çıkarak hayatlarını kolaylaştıracak akıllı süpürgenin kurulumunu yapıp kolay bir başlangıç yapmalarını sağlıyoruz. Bu hizmetimizin yanı sıra şu an Türkiye’de kafe konseptli servis yapısıyla müşterilerimize yepyeni bir deneyim yaşatan ilk ve tek markayız. Bu gibi birçok yeni hizmet ile Fakir’in farkını ortaya koymaya devam edeceğiz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*