Kahvesi ve müziği bol festival sona erdi

Kahvenin ve canlı müzik keyfinin doya doya yaşandığı Türk Telekom Prime İstanbul Coffee Festival sona erdi. İstanbul'un dört gün boyunca kahve koktuğu festivalde, workshop, atölye ve seminerlerde kahveye dair bilinmeyen kalmadı. Düzenlenen 32 konserle ziyaretçiler keyifli anlar yaşarken, festivale bu yıl 100’ü aşkın marka ve binlerce ziyaretçi katıldı.

7-8-9-10 Ekim tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen ve birbirinden lezzetli kahvelerin tanıtıldığı festivalde workshoplardan atölyelere, seminerlerden konserlere birçok farklı deneyim yaşanırken, kahvenin lezzetine lezzet katan gösteriler festivale damga vurdu. 164 markanın katıldığı festivalde yeni ve eski jenerasyondan toplam 34 canlı performans sergilendi.

Festivalin ilk gününde, Dengi Dengine, Safiye, Bengisu, Jabbar, Ozan Buğra Kaya, Kürşat Nayim, Ece Barak ve Feridun Düzağaçşarkılarıyla festivale renk katarken, ikinci gün; Fikri Karayel, Bengisu, MEY&Baybisbald, Ezgi Yelen, Ars Longa, Ezgi Pakeli Alper Yıldırım, Burak Kut ve Bedük sahne performanslarıyla gün içinde ziyaretçileri coşturdu. Festivalin üçüncü gününde ise; The Golden Shore,  The Abrakadabralar, Astro Velvet, Sattas, Elçin Orçun, Safiye,  Fırat Akarsel, Can Bonomo kahve ve müzikseverlerle buluştu. Workshopların, atölyelerin gerçekleştiği festivalin son gününde ise; Vince The Moon, Hazi, Ece Barak, Melis Fiş, Kürşat Nayim, Ezgi Yelen, Ege Çubukçu ve Gökhan Türkmen sahne alarak ziyaretçilere unutulmaz saatler yaşattı.

 

Festivalde; Filtre Kahve Demleme Teknikleri, Türk Kahvesi’nin 500 Yıllık Tarihi ve Yapım Teknikleri, Yeni Hasat Kahvelerin Tadımı, Baklava Ve Kahvenin Buluşması, Nitelikli Çekirdek Kahvelerden Türk Kahvesi Yapımı, Kahvenin Saati Olur mu?, Ezber bozan Türk Kahvesi Demleme Reçetesi Aroma Oyunları, Yeşil’den kahve rengine kahve kavurma, Kahve Tarımı Esnasında Yaşanabilecek Üretim Sorunları ve Bunların Fincandaki Yansıması, Kahve Tadımı ve Değerlendirme Kavurum Farkları gibi birçok atölye ve workshop gerçekleştirildi.

Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli; Türk Telekom Prime İstanbul Coffee Festival’depandemi nedeniyle zorunlu olarak verdikleri iki yıl aradan sonra katılımcıların kahveye ve müziğe doyduğunu, hem Ankara Coffee Festival hem de İstanbul Coffee Festival’i büyük bir katılımcı ilgisiyle tamamladıklarını belirtti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*