Siemens gıdaları akıllıca saklıyor

Siemens Ev Aletleri’nin iQ500 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı KG86NHIF0N ile buzdolabı deneyimi farklı bir boyuta taşınıyor.

Sahip olduğu iki kamera ile nerede olursanız olun buzdolabının içindekileri kontrol edebiliyorsunuz. Nem oranı ayarlanabilir hyperFres Plus çekmecesi sayesinde de meyve ve sebzeler iki kata kadar daha uzun taze kalıyor. 

Home Connect farkını yaşayın!

KG86NHIF0N buzdolabına, sahip olduğu Home Connect uygulaması ile nerede olursanız olun uzaktan erişip, kontrol edebiliyorsunuz. Alışveriş sırasında “Acaba buzdolabında bu ürün var mıydı?” dediğiniz yiyeceği buzdolabının içindeki iki kamera sayesinde Home Connect uygulaması üzerinden birkaç saniye içinde görebiliyorsunuz

Ayrıca bu uygulama gıda saklamanın akıllı yolu olarak da karşınıza çıkıyor. Home Connect uygulamanızdaki Saklama Rehberi sayesinde aldığınız yiyeceklerin saklama koşullarının neler olduğunu bilmenize gerek yok. Rehber size neyin ideal olarak nerede saklanacağını ve hatta buzdolabınızdaki yiyeceklerin besin değerleri hakkında bilgi veriyor.

Soğutmak ve dondurmak artık çok hızlı 

Hem dolap kısmında hem de dondurucu kısmında yeni yerleştirdiğiniz tüm ürünleri hızlıca soğutmak mümkün. KG86NHIF0N buzdolabının superCoololing fonksiyonunu etkinleştirdiğinizde sıcaklık otomatik olarak 2 dereceye düşürülüyor. SuperFreezing ile de dondurucuya eklediğiniz yeni gıdalar istediğiniz dereceye kadar hızlıca donduruluyor. Gereksiz güç tüketimini önlemek için ise bu fonksiyon yaklaşık 6 saat kadar sonra otomatik olarak kapanıyor.  

İki kata kadar daha uzun süre taze

Meyve ve sebzeleri iki kata kadar daha uzun süre taze tutuyor. Nem kontrolü sayesinde hyperFresh plus çekmecesinin nem düzeyini içindekilere göre ayarlayabiliyorsunuz Böylece lezzetler, vitaminler ve besleyici özellikleri koruyan ideal nem oranı da garantilenmiş oluyor. Balık ve etler için tasarlanan hyperFresh plus 0̊C çekmecesi ise kusursuz tazelik şartlarını oluşturmak amacıyla buzdolabının geri kalanından 2-4 derece civarında daha soğuk tutuyor. 

Değişen dış sıcaklık ve buzdolabı kapısının sıklıkla açılması, buzdolabı içerisindeki sıcaklığın değişmesine neden olur. Bu durumda ise freshSense’in akıllı sensörleri, sıcaklık değişimlerine anında karşılık veriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*