Goldmaster MaxiFroze ile “Buz bitmiş” derdine son

Sadece 8 dakikada buzunuzu hazırlamanızı ve 24 saate 12 kg buz yapmanızı sağlayan Goldmaster MaxiFroze ile yaza serinlik katın.

Büyük ve küçük buz yapma seçeneği, pratik kullanımlı buz haznesi, 2.2 litre su haznesi ve 24 saatte 12 kg buz yapma kapasitesiyle Goldmaster MaxiFroze, yaz aylarında buzsuz kalmak istemeyenlerin yardımına koşuyor.

Kafede, evde, tatilde

Yaz aylarının favorisi serinletici içeceklerin başında gelen buzlu çay, limonata, milkshake ve bol buzlu soğuk kahveleri hazırlarken “buz bitmiş” derdine son veren Goldmaster MaxiFroze, restoran ve kafe gibi işletmelerin olduğu kadar içeceklerini evde kendisi hazırlamayı sevenler için de kullanım kolaylığı sağlıyor. Geniş haznesi ve taşınabilir boyutuyla öne çıkan ürün, en sevdiğiniz içecekler için buzunuzu dakikalar içinde hazırlamanızı sağlıyor; yazlığınıza, sahile, pikniğe giderken yanınıza alabileceğiniz boyutuyla dikkat çekiyor.

Günde 12 Kg buz kapasitesi

24 saatte 12 kg buz yapma performansına sahip ürün, 8-12 dakikalık çalışma döngüsünde 9 adet buzu hızlıca hazır hale getiriyor. Buz durumunu görebileceğiniz penceresi ve kontrol paneliyle kolay kullanım sağlayan ürün, doldukça rahatlıkla çıkarabileceğiniz buz sepeti ve pratik temizleme imkanı sunan yapısıyla da öne çıkıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*